Despre Noi

Infiinta in anul 1994, SC CONDOR PADURARU SRL, este o societate de constructii cu capital privat , dezvoltand o evolutie ascendenta de la infiintare pana in prezent, are ca obiectiv principal de activitate realizarea lucrarilor de constructii civile si industriale, cu predare la cheie, executate la un inalt nivel calitativ. Realizand un portofoliu impresionant de lucrari si creandu-si totodata prin: calitatea lucrarilor, exigenta si precizia in executie, prin personalul competent si bine instruit un bun renume printre cele mai mari companii in constructii din tara.

Cu un management modern si cu un personal tehnic de inalta calificare, prin utilizarea celor mai noi tehnologii si o organizare eficienta, CONDOR PADURARU si-a diversificat activitatile legate de profilul constructiilor, acoperind toata aria de servicii si produse in acest domeniu. Societatea are in prezent peste 200 angajati de inalta calificare in domeniu, specializati in executarea lucrarilor de constructii pe domenii de activitate: zidari, zugravi, vopsitori lacatusi confectii metalice si din aluminiu, sudori, tamplari, dulgheri, mozaicari, marmurari, parchetari, mecanici intretinere utilaje din dotare, conducatori auto, personal administrativ si deservire. De asemenea, personalul de specialitate este format din : ingineri constructori, inginer RTE, ingineri mecanizare , inginer CQ, personal tehnic de specialitate, maistrii constructori si instalatii, responsabil protectia mediului si a muncii, personal calificat pentru laborator incercari grad III, personal administrativ cu un inalt profesionalism si calificare .

CONDUCEREA

Succesul firmei se datoreaza celor trei manageri cu aptitudini in urmatoarele domenii: CONSTRUCTII, ECONOMIE, MECANIZARE.

Succesul companiei este asigurat de:

Ion Păduraru - fondatorul companiei
Sorin Păduraru - economist de exceptie si in egala masura un bun constructor
Cristi Păduraru - ample cunostinte in domeniul mecanizarii